Een vraag stellen? Dat kan!

Leuk dat u iets meer over mij wilt weten!

In 2008 heb ik mijn eigen bedrijf opgericht: Eric van den Hurk Interieur. Deze stap heb ik gezet nadat ik eerst in loondienst als interieurbouwer/meubelmaker heb gewerkt.

Ik merk dat opdrachtgevers veel gelukkiger zijn als je nauw betrokken bent met ze. Dit is een van de redenen waarom ik Eric van den Hurk Interieur heb opgericht. Het eerste klantcontact, het uitvouwen van ideeën, het bouwen en de oplevering: er is niets wat zoveel voldoening geeft als een klant die blij is dat een idee nu tastbaar is gemaakt.

Dit tastbaar maken van ideeën waarbij ik mijn vakmanschap kan delen met de klant levert fantastische resultaten op. Bent u nieuwsgierig naar mijn werk? Ik laat graag iets zien in mijn portfolio. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op!

Mijn werkwijze

Mijn werkwijze houd ik bewust eenvoudig. Door korte lijntjes te houden en goed te communiceren zorgen we er samen voor dat elk project een succes wordt. De volgende stappen vormen de basis voor een succesvol project:

1. Inventarisatie van situatie

Elke situatie is anders, daarom spreek ik u graag. Zo kan ik uw wensen achterhalen, de situatie begrijpen, met u meedenken én ideeën bespreken.

2. Plan, offerte en ontwerp

Op basis van uw wensen en het adviesgesprek stel ik een plan op. Daarop volgt een vrijblijvende offerte en indien nodig al een ontwerp of technische tekening.

3. Productie in de werkplaats

In mijn werkplaats wordt vervolgens de productie en bouw gestart. Ik werk altijd duurzaam met de beste materialen. Zo bent u verzekerd van kwaliteit.

4. Montage en oplevering

Als het productieproces voltooid is volgt de montage, oplevering en eventuele nazorg. Zo heeft u bijgedragen aan het tastbaar maken van een idee!

Op zoek naar extra informatie?

Bent u op zoek naar meer of extra informatie? U kunt altijd onderstaand contactformulier invullen.