Een vraag stellen? Dat kan!

Diensten

Hier treft u een overzicht aan waar ik u mee kan helpen als het gaat om interieuroplossingen. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op!

Keukens & keukenrenovatie

Bent u op zoek naar uw unieke droomkeuken? Of is uw huidige keuken aan een renovatie toe?
Met een maatwerk keuken die ik voor u bouw weet u dat u een uniek stukje vakmanschap in huis haalt. Ook bij een keukenrenovatie zijn de mogelijkheden dusdanig dat u zich in een nieuwe keuken waant.

Bent u nieuwsgierig? Neem gerust contact op!

Kasten

Voor een maatwerk kast, een kastenwand of een inloopkast op maat bent u bij mij aan het juiste adres. Dit geldt voor een kastenwand bijvoorbeeld bij u op de zaak maar ook voor een maatwerk kast bij u thuis.

Design zonder en stukje ruimte ruimte onbenut te laten; daar help ik u graag bij. Ik vertel u alles over slimme innovaties om zo efficiënt mogelijk uw kast in te kunnen delen, zonder in te leveren op gebruiksgemak of uitstraling.

Meubels

Niet alleen voor een maatwerk kast kunt u bij mij terecht. Voor unieke meubels word ik graag aan het werk gezet. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat uw meubelstuk, zoals een tafel, perfect harmonieus aansluit op uw overige meubelstukken… Of juist dat een meubelstuk dé blikvanger van de kamer wordt en een centrale rol gaat spelen in uw interieur.

Ik help u graag met het uitwerken van uw ideeën. Ik bespreek graag alle mogelijkheden met u, zo brengen we een uniek interieur tot stand!

Op zoek naar extra informatie?

Bent u op zoek naar meer of extra informatie? U kunt altijd onderstaand contactformulier invullen.